Roselles

Aquestes festes, tot i que no he tingut temps fins ara de penjar les fotos he estat molt treballadora, i molt investigadora també, després de sentir cada vegada que algú mirava les flors de sucre ” però quina llàstima, si això no s’ho pot menjar ningú!”, vaig decidir-me a buscar i provar altres pastes flexibles i modelar no només amb pasta de sucre, si no també amb porcellana freda i pasta japonesa.

El resultat? La diferencia entre unes i altres un cop acabada la flor és imperceptible, però la resistència i durabilitat de les pastes no comestibles no té punt de comparació. Així que ara toca anar alternant i fent noves proves, de moment afegim al nostre jardí les Roselles i només cal endevinar de que són fetes.

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s