Pa de pessic de Vic

 

 

Aquesta tarda m’han vingut ganes de fer alguna cosa de casa, així que per berenar he preparat un  Pa de pessic de Vic

Ingredients,

4 ous
50 gr. de fècula de patata ( jo faig servir la de la casa Santiveri)
50 gr de farina  blanca ( recomano l’ecològica )
125 gr. de sucre llustre
Raspadura d’una llimona
Sal i una mica de mantega pel motlle
Separarem els rovells de les clares i, batrem les clares amb el pessic de sal a punt de neu fort. Ho reservem .

A part batem els rovells i el sucre llustre, fins que la barreja quedi blanquinosa, uns 10 minuts, afegim la raspadura de llimona i las farina i la fècula tamisades.

Afegim els clares a punt de neu amb molt de compte, barrejant a poc a poc fins que quedi tot incorporat.

Untem el motlle amb mantega i aboquem la barreja a dins. Ho enfornem uns trenta minuts amb el forn pre-escalfat a 180 graus.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s