Pasta feta a casa

De vegades sembla que hi ha petites senyals que val la pena seguir,  per exemple, si  desprès d’ un cap de setmana a Milà en que  tot  passejat pel magnífic Duomo ens  vam endur a casa  un refredat de mil dimonis  i la panxa plena de pizza i panini,  et conviden de forma imprevista a un taller de pasta i pizza, t‘has de deixar endur.

Així que ahir divendres jo i l’Albert vam anar per primera vegada, i no pas l’última  a l’escola de cuina Romaní, allà el Txus Zubéldia ens va donar una classe magistral de pasta i massa de pizza, coca de recapte o la deliciosa coca de vidre, a part de un fantàstic Lambrusco.

I no he pogut esperar més aquest matí he posat a prova la classe d’ahir,  i aquí estan les meves primeres tallarines casolanes, acompanyades de la millor salsa tomàquet del món (també recepta del Txus). No podré tornar a comprar pasta mai més!

 

 

 

 

101_3088

 

L’inspiració :

 

 

Advertisements

One response to “Pasta feta a casa

  1. Gràcies a tu i a l’Albert per ajudar-me a fer possible aquest somni meu de tenir una cuina oberta al mon.
    Em sento magnificament cada vegada que veig que us ajudo a ser una mica més feliços.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s